Managed hosting door True

SAP-dienstverlener Asecom lijft Agion in

 

Asecom uit Breda neemt branchegenoot Agion uit Rijssen over. Beide ondernemingen zijn actief als mkb-dienstverlener, voornamelijk op het gebied van SAP Business One. De overname levert Asecom een geografische uitbreiding en vergroting van zijn portfolio van producten en diensten.

Asecom noemt zichzelf een van de grootste mkb-partners voor SAP in Nederland. Het bedrijf is in 2003 opgericht en werd in 2017 gekocht door Rob Peters, destijds partner bij KPMG IT Advisory. De Brabantse onderneming is actief in heel Nederland, waarbij het merendeel van zijn klanten zich in het zuiden bevindt.

SAP Analytics Cloud

Door de overname van het Twentse Agion voegt Asecom Midden-Nederland toe aan het servicegebied. Naar eigen zeggen bedienen de twee bedrijven gezamenlijk ruim vierhonderd klanten, voornamelijk actief in de sectoren handel, voeding en service & onderhoud. De inlijving door Asecom levert Agion nieuwe diensten als business intelligence op basis van SAP Analytics Cloud en warehousemanagement. Daar staat tegenover dat de huidige klanten van Asecom toegang krijgen tot de e-commerce-tools van Agion.

Na de samenvoeging telt Asecom ruim zeventig medewerkers, met als standplaatsen Breda, Amersfoort, Rijssen en Wijchen. Het bedrijf staat onder leiding van Rob Peters. De activiteiten van Agion worden geleid door medeaandeelhouder Martijn van Veelen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6818375). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.