Managed hosting door True

Isah levert nieuwe erp Huisman tot in China

 

Het Tilburgse bedrijf Isah Business Software heeft een omvangrijke order getekend met zijn klant Huisman, een producent van scheepskranen, boorinstallaties en scheepsontwerpen. Isah gaat zijn enterprise resource planning (erp)-software voor de fabrikant uit Schiedam wereldwijd uitrollen, tot in China aan toe. Voor het eerst komt er dan ook een Chinese versie van de software uit.

Isah levert al bijna twintig jaar software aan Huisman voor de ondersteuning van zijn logistieke processen. Alleen, toen de samenwerking met de softwareleverancier ontstond, was Huisman hoofdzakelijk nationaal georiënteerd. In de loop der jaren maakte de producent een grote groei door met nieuwe kantoren en productielocaties in de Verenigde Staten, Singapore, Tsjechië en China. Daardoor ontstond er de behoefte om integraal te werken en wereldwijd projecten te beheren, ondersteund door één systeem.

Huisman startte een selectietraject maar kwam toch weer bij de vertrouwde leverancier uit. Isah liet zien ook een implementatie-opzet voor andere landen te kunnen opzetten. Het Tilburgse bedrijf ging zelfs twee keer naar China om daar de fabriek (800 man) te bezoeken. Isah besloot daarop de erp-software voor het eerst ook in de Chinese taal uit te brengen. Wat meespeelde in het besluit om het contract met Isah te verlengen, is dat voor het productieproces het Shop Floor Control-systeem van de leverancier een sleutelsysteem is voor Huisman.

Maakindustrie

De komende jaren zal Isah wereldwijd bij Huisman geïmplementeerd worden. De erp-software gaat het werk van ruim tweeduizend medewerkers ondersteunen.

Isah is een softwarebedrijf uit Tilburg dat sinds 1987 actief is op het gebied van erp-software voor de maakindustrie. In de internationale klantenkring bevinden zich machine- en apparatenbouwers en hightech-toeleveranciers in sectoren als de medische sector, halfgeleiderindustrie, levensmiddelenindustrie, offshore-industrie, landbouw en auto-industrie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6818195). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.