Managed hosting door True

Simac breidt SAP-expertise uit door inlijving HMB

Door de overname verwerft het bedrijf specialistische kennis van beheertool SAP Solution Manager

 

Pand Simac

Ict-dienstverlener Simac neemt HMB over. Dit bedrijf uit Weert specialiseert zich in SAP Solution Manager, waarmee organisaties complexe SAP-omgevingen beheren. Dit specialisme komt nu in handen van Simac uit Veldhoven.

Veel klanten van Simac gebruiken de erp-beheersoftware SAP Solution Manager en met de overname van HMB kunnen deze beter worden bediend. 'Het HMB-portfolio is een welkome aanvulling op onze bestaande SAP-dienstverlening', meldt Simac-topman Eric van Schagen.

Simac biedt diverse diensten op het gebied van SAP, waaronder functioneel en technisch applicatiebeheer en monitoring. De consultants doen dit voornamelijk voor klanten in de detailhandel, gezondheidszorg, industrie en publieke sector. De ondersteunde SAP-systemen draaien lokaal of in de cloud. Het beheer van vooral complexe omgevingen is niet eenvoudig en daarvoor wordt meestal SAP Solution Manager gebruikt.

Continuïteit

HMB is opgericht in 2006 en biedt onder meer technische en functionele scans, workshops, ondersteuning bij implementatie van SAP Solution Manager en monitoring van SAP-omgevingen in combinatie met niet-SAP-onderdelen. De twee oprichters Ben Giezenaar en Hans van der Horst treden samen met de overige tien medewerkers in dienst van Simac. Het bedrijf zocht al enige tijd naar samenwerking met een grotere dienstverlener om personeel en klanten continuïteit te bieden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6793554). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.