Managed hosting door True

ECI neemt Trivest Software Group over

 

Overname samenwerking akkoord partnership

ECI Software Solutions Nederland neemt de Trivest Software Group over. Hiermee worden bijna drieduizend klanten en meer dan driehonderd medewerkers van Trivest onderdeel van ECI. Beide bedrijven zien in de overname een moment om hun positie in Nederland en België te versterken. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. De transactie zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2019 worden afgerond.

Trivest is een leverancier van softwareoplossingen voor mkb-bedrijven, voornamelijk binnen de maakindustrie. Daaronder vallen erp-software, apm-software, cad/cam-ontwerpsoftware, business intelligence-oplossingen en mobiele applicaties.

Productinnovatie

Ceo van Trivest Gino Keijzer stelt dat door de overname productinnovatie gestimuleerd wordt. ‘Door ons aan te sluiten bij ECI versterken we onze mogelijkheden tot productinnovatie en kunnen we onze klanten zowel nationaal als internationaal beter bedienen’.

Volgens Ron Books, ceo van ECI, is Trivest de grootste acquisitie tot op heden. Hoeveel ECI voor Trivest heeft betaald, wil hij niet vertellen. Wel geeft hij aan dat ECI met de aankoop van Trivest een sterke positie in de Benelux en later ook in heel Europa wil verkrijgen.

Trivest is een portfolio-onderneming van durfkapitalist Nedvest. De Trivest Software Group heeft het hoofdkantoor in Apeldoorn en bestaat uit acht samenwerkende bedrijven die zich richten op het leveren van softwareoplossingen en dienstverlening voor de maakindustrie in de Benelux en daarbuiten. Het gaat om Ridder Data Systems in Harderwijk, Trimergo in Apeldoorn, Bemet in Veenendaal, Proteus in Waardenburg, Wintheon in Hengelo, Inventive in Rijswijk en GNB in Emmeloord. De Trivest Software Group heeft ook een vestiging in het Belgische Zele.

ECI Software Solutions Nederland houdt zich bezig met het leveren van zakelijke softwareoplossingen, voornamelijk voor ondernemingen in de maak-, bouw-, buitendienst en distributiesectoren. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Fort Worth (Texas) met kantoren elders in de VS, Canada, Mexico, Engeland, Nederland (Amsterdam) en Australië.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6778263). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.