Managed hosting door True

Cegeka-DSA helpt woningcorporatie aan Microsoft-cloud

 

Woonstichting Valburg neemt de erp-oplossing Dynamics Empire Online in gebruik. Het gaat om een gespecialiseerde SaaS-oplossing die door ict-leverancier Cegeka-DSA uit Veenendaal voor de vastgoedmarkt ontwikkeld is. Deze is gebouwd op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Woonstichting Valburg had Dynamics NAV 2017 in gebruik en vervangt deze met Dynamics Empire Online. Dit erp-product heeft Cegeka-DSA in samenwerking met Microsoft-ontwikkelaars ontwikkeld en biedt naar eigen zeggen een integraal product voor vastgoedbeheer. Het bestaat uit acht modules, waarvan de kern is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en de marktstandaarden Vera en Kovra.

De oplossing wordt middels een SaaS-model aan Woonstichting Valburg aangeboden. De onderliggende infrastructuur, middleware, toepassingssoftware en -gegevens van Dynamics Empire Online bevinden zich in de Microsoft cloud. Cegeka-DSA en Microsoft beheren de software en hardware en zorgen ervoor dat de gegevens beschikbaar en beveiligd zijn.

Cegeka-DSA vertelt dat Woonstichting Valburg als eerste klant gebruikmaakt van de oplossing. De ict-leverancier uit Veenendaal wil hiermee het product ‘volledig beproefd en volwassen’ beschikbaar stellen aan de markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6773145). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.