Managed hosting door True

New-Erp neemt piepjong Care4Ict over

 

Amper een jaar na zijn oprichting is de startup Care4Ict uit Nijkerk overgenomen door New-Erp. Deze Huizense Microsoft Dynamics-partner breidt ermee zijn portfolio uit met hardware- en beheerdiensten.

New-Erp is in 2006 opgericht als leverancier van Microsofts erp-pakket Dynamics. Het biedt hierbij implementatie, ontwikkeling, optimalisatie en ondersteuning. Dit gebeurt grotendeels via dochterbedrijf Faect. Daarnaast heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid met clouddiensten en een systeem om vastgoedbeheer te managen.

Care4Ict werd pas een jaar geleden opgetuigd door huidig directeur David van den Bosch. De toevoeging van Care4Ict biedt New-Erp de mogelijkheid ook hardware, en de installatie en het beheer daarvan, te leveren. Dit zal blijven gebeuren onder de naam Care4Ict. Van den Bosch blijft bij het bedrijf betrokken om de nieuwe 'totaalstrategie' in de markt te zetten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6687495). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.