Managed hosting door True

Salves Business Productivity heet nu Adoptify

 

Naamswijziging

Tweevoudig Microsoft Gold-partner Salves Business Productivity gaat verder onder de naam Adoptify. De nieuwe naam sluit beter aan op de dienstverlening, vindt het bedrijf uit Helvoirt. Bovendien kan moedermaatschappij Salves zich zo beter profileren als testexpert via het onderdeel Salves Test Services.

Bij Adoptify werken ruim veertig man. Daarbij is het vizier gericht op advisering over de moderne werkplek en de invoering van Microsoft Office 365. Daarbij biedt het bedrijf aanvullende diensten op het vlak van AVG-compliance, cybersecurity en omgaan met bedrijfssoftware.

Met de rebranding van Salves Business Productivity naar Adoptify wil Salves ook een duidelijker focus aanbrengen op zijn ict-testservices, waarvoor het zo'n honderd man, verdeeld over vier vestigingen, in dienst heeft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6655217). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.