Managed hosting door True

Jaarbeurs kiest Ungerboeck (VS) voor eventbeheer

 

Jaarbeurs

De Utrechtse evenementenorganisator Jaarbeurs heeft zijn keuze laten vallen op het evenementenplatform van de Amerikaanse softwareleverancier Ungerboeck. Het platform is bedoeld voor het beheer van de beurs- en congrescentra en voor exposanten van de evenementen. Daarvoor hebben beide partijen tijdens het UFI Global CEO Summit (GCS) in Londen onlangs het contract ondertekend.

Jaarbeurs heeft een jaar lang onderzoek gedaan naar een geschikt platform voor beurs- en locatiemanagement. De Amerikaanse softwareleverancier Ungerboeck kwam als winnaar uit de bus. De Utrechtse organisatie zet het platform in voor locatieboekingen, locatiebeheer, expositieplanning, exposantenbeheer en klantrelatiebeheer. Ook wordt het platform aangewend voor een exposantenportaal en een webwinkel voor exposanten.

Met dit platform wil de organisatie zijn interne informatiearchitectuur vereenvoudigen en versterken. Bovendien moet het de efficiëntie verhogen en kan Jaarbeurs data-analyses uitvoeren en mobiele ervaringen ontwikkelen en aanbieden.

Ungerboeck levert technologie voor evenementenmanagement en locatiebeheer aan meer dan vijftigduizend gebruikers in meer dan vijftig landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten. Andere vestigingen bevinden zich in Duitsland, Frankrijk, Mexico, Engeland, Australië, China en Hongkong.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6599370). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Jaarbeurs

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.