Managed hosting door True

Infor neemt M3-specialist Alfa-Beta Solutions over

 

Deal handen schudden overname

Bedrijfssoftwareconcern Infor kondigt de overname aan van Alfa-Beta Solutions. Deze Nederlandse systeemintegrator is een 'Gold Infor Channel Partner', die zich richt op middelgrote en grootzakelijke bedrijven in de voedings- en drankenindustrie in de Benelux en Duitsland. Voorwaarden rond de overname zijn niet bekendgemaakt.

Alfa-Beta Solutions is gevestigd in Arnhem en is gespecialiseerd in Infor M3 (voorheen Lawson) en BI. Er werken circa zeventig werknemers vanuit het Nederlandse hoofdkantoor en de Duitse vestiging in Darmstadt. Alfa-Beta concentreert zich op de voedings- en drankenindustrie, en dan met name zuivel, agrofood en klant-en-klare-levensmiddelen. Tot het klantenbestand behoren onder andere Royal A-Ware, Cono Kaasmakers, HZPC, Colbrand, Riedel, Huuskes, Roerink Food Family, Fransen Gerrits, Coroos Conserven en Jermi.

Voorspelbaar

Door de overname verwacht Infor zijn groeiende klantenbestand in de Europese voedings- en drankindustrie beter te kunnen ondersteunen. Volgens topman Charles Phillips is er bij klanten in Europa een sterke vraag naar de CloudSuite-producten van Infor, maar is die in de voedings- en drankenindustrie het meest zichtbaar. 'Door de overname van Alfa-Beta Solutions kan een getalenteerd en ervaren team ons helpen tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar onze producten en nieuwe klanten helpen om snel waarde te realiseren.'

Alfa-Beta Solutions claimt de Infor-oplossingen voor de voedings- en drankenindustrie 'via voorspelbare en snelle implementaties met behulp van standaardsoftware en branchekennis' te kunnen invoeren. 'Door deze overname kunnen we onze methodologieën en best practices uitbreiden en verder laten groeien', aldus Frank Resink, algemeen directeur van het Arnhemse bedrijf. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6526402). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.