Managed hosting door True

Dynamics Software wordt HSO Innovation

 

HSO-onderdeel Dynamics Software uit Veenendaal gaat voortaan verder als HSO Innovation. Het bedrijf, waar zo'n veertig man werken, is een leverancier van apps op het gebied van Microsoft Dynamics. Ook zullen er innovatie-activiteiten vanuit de HSO Groep worden ondergebracht bij het nieuwe onderdeel.

HSO Innovation heeft als taak om Dynamics-apps te ontwerpen, ontwikkelen, verkopen en onderhouden voor klanten die Microsoft Dynamics 365 gebruiken. Het onderdeel zal ook nieuwe technologie toepassen, zoals artificial intelligence, internet of things, mixed reality (ar/vr) en blockchain.

Opgericht in Nederland in 1989 is HSO uit Veenendaal uitgegroeid tot een internationale aanbieder van bedrijfssoftware op basis van het Microsoft-platform. Het bedrijf telt ruim 650 medewerkers in Europa en Noord-Amerika en is vooral actief in de detailhandel groothandel, industrie en (technische) dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6523379). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.