Managed hosting door True

ADP laat oog vallen op salarisbeheerexpert Celergo

 

Stijging

ADP, de Amerikaanse leverancier van software voor personeelszaken en salarisverwerking, neemt Celergo definitief over. Dit bedrijf uit Chicago is een aanbieder van salarismanagementoplossingen. De overname versterkt het internationale aanbod van ADP met een platform en nieuwe oplossingen voor betalingen in buitenlandse valuta en services voor salarisverwerking voor expats.

ADP ziet de markt voor oplossingen voor het beheer van menselijk kapitaal verder internationaliseren. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers van over de hele wereld vanuit één systeem in dienst te nemen, te betalen en te beheren.

Het bedrijf heeft er software voor, maar krijgt middels de overname van Celergo een bewezen platform in huis. Celergo biedt salarisverwerking voor meerdere landen en combineert een eigen cloudgebaseerd technologieplatform met een lokaal netwerk van loonlijst (payroll)-leveranciers.

De internationale outsourcingmarkt voor salarisverwerking bedraagt momenteel meer dan drie miljard dollar en groeit snel, aldus ADP. Almaar meer bedrijven willen meer zicht op hun steeds internationalere personeelsbestand en willen tegelijkertijd de compliance-elementen van salarisverwerking voor meerdere landen efficiënt beheren.

Het portfolio van Celergo is nu beschikbaar voor klanten van ADP en biedt de mogelijkheid om werknemers in ruim honderdveertig landen te beheren en te betalen via één enkele bron. Met een cloudgebaseerd en werkstroomgestuurd platform is naleving van lokale en internationale wet- en regelgeving ook mogelijk.    

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6510097). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.