Managed hosting door True

Ordina en iQibt helpen Noord-Holland met SAP

 

Euro

Provincie Noord-Holland gaat haar financiële processen opnieuw inrichten. Hiervoor neemt de organisatie SAP Finance in gebruik. Ict-leverancier Ordina en SAP-partner iQibt starten deze klus op 1 november. De uitrol moet op 1 januari 2020 zijn gerealiseerd. De provincie verwacht met het nieuwe softwarepakket de financiële besturing en de transparantie van haar verantwoording te verbeteren.

De provincie zegt al bezig te zijn met de verbetering van de financiële procesvoering. Zo hielp Ordina in 2017 al bij de ontwikkeling van een zogeheten ‘Elektronische Projectthermometer’. Dat is een tool waarmee de provincie projecten beter bestuurt in termen van geld, tijd en risico’s. De implementatie van SAP Finance bouwt voort op deze interne verbeteringen.

iQibt (uitspraak: iekwipt) is als partner betrokken bij de implementatie van het SAP-pakket. De provincie koos de SAP-dienstverlener om zijn kennis van financiële en logistieke processen binnen provinciale organisaties, in combinatie met de benodigde kennis van het kernplatform SAP. Het bedrijf uit De Meern rondde eerder dit jaar een vergelijkbaar project af bij Provincie Overijssel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6496565). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.