Managed hosting door True

Nexus AG neemt Roche Diagnostics over

 

De Duitse zorgsoftwareleverancier Nexus AG neemt Roche Diagnostics IT Solutions van Roche over. Dit eveneens Duitse bedrijf is vooral bekend om zijn laboratorium-informatiesysteem Swisslab. De overname bekent een versterking van Nexus in de markt van softwareoplossingen voor ziekenhuizen met diagnostische laboratoria.

Roche Diagnostics levert zijn systemen Swisslab Laboratory Information System en Lauris Order Communications System aan grote ziekenhuizen in zes Europese landen waaronder Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf wil doorgroeien in Europa en denkt dit onder de vlag van Nexus te kunnen doen. De daadwerkelijke overgang van de systemen staat op 1 december 2018 gepland.

Met de overname verrijkt en completeert Nexus zijn productportfolio voor diagnostische laboratoria. Ziekenhuizen die geen gebruikmaken van de ziekenhuissystemen van Nexus kunnen modules als Cytologie, Radiologie en Pathologie integreren in hun bestaande infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6478522). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.