Managed hosting door True

Yuki neemt reporting-expert Comandi over

 

rekenmachine calculator erp administratie

Het Rotterdamse boekhoudsoftwarebedrijf Yuki neemt Comandi over. Dit is een ontwikkelaar van management dashboards en reporting uit Alphen aan den Rijn. Beide bedrijven blijven onder eigen naam opereren. Wel gaan ze actief gebruik maken van elkaars technologie, kennis en platforms. Yuki is ook actief in België.

Yuki krijgt met de overname toegang tot nieuwe technologie voor dashboarding, cashflowplanning, data-analyses, prognoses en bedrijfsrapportage. Het boekhoudplatform kan hiermee de huidige en toekomstige klanten van Yuki, Dizzydata en Comandi een verbeterd platform bieden om databronnen te verbinden, te analyseren en via slimme dashboards inzichtelijk te maken.

Voor Comandi betekent de overname toegang tot meer ontwikkelkracht, financiële middelen en extra tools die de functionaliteit van zijn software kunnen versterken. Via deze groeistrategie wil Comandi een overkoepelend business analytics platform creëren, ook voor buiten Nederland.

Het bedrijf vertrekt uit Alphen aan den Rijn en neemt met zijn personeel - een man of tien - intrek in het kantoor van Yuki aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Dewi Vermeulen blijft directeur; Comandi blijft onder eigen naam opereren en pakketonafhankelijk werken met alle grote boekhoudpakketten.

Yuki

Het online boekhoudplatform Yuki werd opgericht in 2007. Het Rotterdamse softwarebedrijf richt zich op ondernemers, accountants- en administratiekantoren en is actief in Nederland, België en Spanje. In 2016 is Dizzydata, een online portal voor factuurherkenning, factuurverwerking, factuurautorisatie en e-facturatie, overgenomen. Dat bedrijf heette voorheen Newviews. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6462831). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.