Managed hosting door True

WSB Solutions neemt NAV-specialist Juicy Pear over

 

Van links naar rechts: Henno Poesse, operationeel directeur Juicy Peare, Frans Gemen, oprichter Juicy Pear, Jan Penning, algemeen directeur WSB Solutions en Conrad van Kooten, mede-directeur WSB, klinken op de koopovereenkomst.

WSB Solutions uit Hardinxveld-Giessendam neemt Juicy Pear Business Solutions over. Deze ict-dienstverlener uit Dussen levert Microsoft Dynamics NAV-oplossingen aan mediabureaus, uitgeverijen en handelsbedrijven binnen het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De overname past bij de ambitie van WSB tot de grotere Microsoft Dynamics NAV-partners in het midden- en kleinbedrijf te behoren.

Juicy Pear is ruim tien jaar geleden door Frans Gemen opgericht en hield kantoor vanuit Kasteel Dussen. Met de overname van het bedrijf krijgt WSB Solutions er op Dynamics NAV-vlak meer consultancy en ontwikkelcapaciteit bij. WSB verwacht voor klanten daardoor ook meer te kunnen investeren in de productontwikkeling van add-ons voor zowel Dynamics NAV als de cloudomgeving Dynamics 365 Business Central.

Het meer dan dertig jaar oude WSB Solutions is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV en andere Microsoft-producten en -diensten. Er werken, inclusief een kleine tien medewerkers van Juicy Pear, nu in totaal 65 medewerkers bij het ict-bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6432056). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.