Managed hosting door True

Nieuwe baas Locosoft, oprichter met pensioen

Marsman draagt stokje over aan Van den Bos

 

Ton Marsman, oprichter van Locosoft uit Heeten (gemeente Raalte, Overijssel), draagt na 22 jaar zijn ict-bedrijf over aan ict-ondernemer Peter van den Bos. Marsman gaat met pensioen en zocht al een tijdje naar een opvolger. Peter van de Bos neemt het bedrijf, dat vijftien medewerkers telt, met terugwerkende kracht over per 1 januari 2018.

Van den Bos werkt ruim 25 jaar in de ict. Eerst als systeembeheerder bij Senzora en daarna als adviseur ict-infrastructuur en cloud voor ict-adviesbureau Klein Beernink.

Marsman was al enige tijd op zoek naar een opvolger en vond die na bemiddeling in Van den Bos. ‘We hebben dezelfde ideeën op het gebied van klantenbenadering, kwaliteit en ondernemerschap’, meldt Marsman aan business-site Driestedenbusiness.

Van den Bos zegt tegen de lokale zakensite dat hij de ambitie heeft om het aanbod van softwareoplossingen, infrastructuur en support op den duur uit te breiden.

.

Affinity en Connect

Locosoft levert software, hardware en diensten. Het gaat onder meer om Connect, een dienst voor het uitwisselen van bedrijfsdocumenten en Affinity, dat is bedrijfssoftware die specifiek is toegesneden op de houtbranche.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6348218). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.