Managed hosting door True

Deloitte neemt SAP-specialist Aepex over

 

Contract ondertekenen

Adviesbureau Deloitte heeft Aepex Business Consultants overgenomen. Dit bedrijf uit Gorinchem is gespecialiseerd in het leveren van SAP-oplossingen op het gebied van voorraadketenbeheer en logistiek. Er werkten zestig man bij Aepex.

Deloitte versterkt hiermee zijn SAP-praktijk, met name op het gebied van het in memory cloudplatform SAP S/4Hana. Aepex werd in 1998 opgericht door vijf ex-SAP-consultants van Andersen Consulting (later opgegaan in Accenture). Zij konden zich niet vinden in de koerswijziging van deze ict-dienstverlener om alleen multinationals te bedienen. Snoepjesfabrikant Van Melle was de eerste klant.

Het bedrijf stapte in 2009 ook in de corporatiesector, had daar kortstondig succes met zijn SAP-template, maar besloot begin 2016 wegens het uitblijven van nieuwe klanten hier te stoppen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6324899). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.