Managed hosting door True

Thinkwise vernieuwt licentiemodel

 

Het Apeldoornse softwarebedrijf Thinkwise zet dit jaar in op licentieverkoop via pakketleveranciers die de Thinkwise Suite kopen om hun pakket te vernieuwen en consultancybedrijven die de Thinkwise Suite inzetten om specifieke klantoplossingen te realiseren.

Robert van der Linden, ceo van Thinkwise, zegt hierover: ‘We werken momenteel aan een nieuw licentiemodel, waarbij we de licentieverkoop loskoppelen van onze turn-key business. Bij deze laatste blijven we ons voornamelijk focussen op grote klanten met honderden gebruikers en hun centrale systemen.’

Zij kunnen hun branchekennis volgens het bedrijf vervolgens toepassen op het ontwikkelen van low-code softwaremodellen voor specifieke markten. Acto is hier volgens Thinkwise een goed voorbeeld van. Zo ontwikkelt dit bedrijf een nieuw erp-systeem voor zijn klanten in de installatie- en bouwsector. Thinkwise verwacht hiermee meer groei wat betreft licentieverkoop te bereiken.

Thinkwise is erp-leverancier met de focus op een low-code softwareplatform. De onderneming heeft onder andere VDL, Vacansoleil en Antea Group als klant. Het kantoor is gevestigd in Apeldoorn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6291957). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.