Managed hosting door True

Rsult-IT kiest voor erp-platform Netsuite

 

It-dienstverlener Rsult-IT uit Waalre kiest voor het erp-platform van NetSuite in combinatie met NetSuite OneWorld. Deze oplossingen moeten ‘de beoogde groei van Rsult-IT ondersteunen en bijdragen aan betere informatiedeling binnen het bedrijf’.

Rsult-IT is een bedrijf dat zich richt op it-advisering. Voorheen focuste de onderneming zich met name op het helpen van het mkb bij de implementatie van kleinschalige software. De it-dienstverlener heeft echter de ambitie om de komende jaren flink te groeien en wil zich gaan richten op midmarket-klanten. Daarvoor was een oplossing nodig, die niet alleen de verdere expansie van het bedrijf ondersteunt, maar ook een gecentraliseerd platform biedt voor alle onderdelen van de onderneming.  

Schaalbare oplossingen

Dankzij het nieuwe erp-platform kan Rsult-IT naar eigen zeggen in de toekomst grotere klanten bedienen met bijpassende, schaalbare oplossingen. Daarnaast zorgt NetSuite er met services resource planning voor dat bedrijfselementen als projectmanagement, administratie en de supportdesk zijn gecentraliseerd in de cloud. Dit verbetert volgens de Brabanders de informatiedeling.

John Schrijvers, algemeen directeur van Rsult-IT: ‘Onlangs hebben we een kantoor geopend in Londen en daarnaast stapte accountancy- en consultingbedrijf Moore Stephens in als aandeelhouder, waardoor we nu ook op internationale schaal actief zijn. Dit brengt met name op het gebied van informatiedeling verschillende uitdagingen met zich mee. Dankzij de oplossingen van Oracle NetSuite kunnen we dit soort nieuwe uitdagingen tackelen. Alle bedrijfselementen zijn verzameld in één platform, waardoor we altijd en overal toegang hebben tot de benodigde informatie en onze groei kunnen voortzetten.’

Rsult-IT is opgericht in 2016 en gevestigd in Waalre. De onderneming focust onder meer op security, procesoptimalisatie, business intelligence en business analytics.

NetSuite is in 1998 opgericht door Evan Goldberg. Toen droeg het bedrijf de naam NetLedger en leverde het web-hosted accounting software. Larry Ellison, co-founder van Oracle, investeerde toen 125 miljoen dollar in het bedrijf. NetLedger werd later hernoemd tot ‘Oracle Small Business Suite’ en uiteindelijk tot NetSuite. Larry Ellison en familie bezitten nog steeds 47,5 procent van de aandelen in NetSuite. Goldberg is nog steeds ceo van het bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Mateo (Verenigde Staten). In Amsterdam staat de Nederlandse bedrijfsvestiging. Het bedrijf is in 2016 overgenomen door Oracle. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6289795). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.