Managed hosting door True

Stel je vraag aan erp-ondernemer Erik Damgaard

 

Vragen

Erik Damgaard is deze week in Nederland om zijn nieuwe bedrijf Uniconta te presenteren en partnerbedrijven aan te trekken. Computable spreekt hem morgen. Damgaard maakt met Uniconta zijn comeback op de enterprise resource planning (erp)-softwaremarkt. In 2002 verkocht deze Deense erp-ondernemer zijn bedrijf Navision aan Microsoft.

Erik Damgaard Nielsen maakte, samen met zijn broer Preben, vanaf begin jaren tachtig furore in de Europese industrie voor erp-software. Hij is de grondlegger van de oplossingen Danmax, Concorde Økonomi, Concorde XAL, C5, C5 Light en Axapta. In 2000 fuseerde Damgaard Data met de Deense aartsrivaal Navision; twee jaar later kocht Microsoft het bedrijf op.

Erik Damgaard startte vorig jaar in Denemarken een nieuw erp-bedrijf: Uniconta. Volgens de erp-ondernemer is er behoefte aan een volledig in een cloud draaiend erp-platform. Hij verwacht dat steeds meer midden- en kleinbedrijven hun lokaal geïnstalleerde (on-premise) pakketten willen vervangen door zo'n cloudoplossing. Dit jaar staat in het teken van verdere internationale uitbreiding, onder andere in Nederland.

Heb je als Computable-lezer een prangende vraag aan deze Deense erp-goeroe, mail 'm dan uiterlijk morgen 12.00 uur naar: redactie@computable.nl. Dan wordt die voorgelegd in het gesprek dat Computable morgen met hem heeft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6193685). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.