Managed hosting door True

Infor is softwarepartner Borussia Dortmund

 

Foto (v.l.n.r): Carsten Cramer, marketingmanager bij Borussia Dortmund, Jörg Jung, directeur Midden- en Oost-Europa bij Infor, Gerhard Knoch, vice president erp EMEA bij Infor en Christoph Gehling, salesdirecteur voor Borussia Dortmund bij Lagardère Sports.

Bedrijfssoftwareconcern Infor is benoemd tot officiële softwarepartner van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund. De samenwerking heeft betrekking op marketing, klantrelatiebeheer, business intelligence, asset management en financiën. Op al deze gebieden kan de voetbalclub volgens Infor profiteren van de cloudgebaseerde softwareapplicaties van het bedrijf. Sportmarketingbureau Lagardère Sports faciliteerde de overeenkomst.

Als onderdeel van de overeenkomst zal Infor-branding getoond worden op de reclameborden in het stadion van Dortmund. Daarnaast zijn ook digitale reclame en evenementen onderdeel van de overeenkomst. 

Voor Infor is dit de eerste samenwerking in het professionele voetbal. Het bedrijf is al officiële leverancier van Scuderia Ferrari van de Formule 1. Daarnaast is Infor onlangs geselecteerd voor een digitaal transformatieprogramma met de Brooklyn Nets van de National Basketball Association (NBA), en claimt het bij de Nieuw-Zeelandse rugbyclub de Crusaders de kaartverkoop met 10 procent te hebben verhoogd door inzet van het crm-systeem van Infor (zie ook de video). 

Crusaders zetten Infor-CRM in voor contact met fans

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6191427). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.