Managed hosting door True

Cegeka-DSA en Postex starten samenwerking

 

e-mail

Het Amsterdamse softwarebedrijf Postex integreert zijn cloudoplossing voor zakelijke communicatie in het erp-pakket van Cegeka-DSA uit Veenendaal. Dit moet vastgoedorganisaties helpen bij de digitalisering van documentstromen en biedt hen online-betaalmogelijkheden.

Postex biedt een cloudplatform voor het verzenden van zakelijke correspondentie. Cegeka-DSA levert Dynamics Empire, een erp-pakket voor de Nederlandse vastgoedmarkt. De partijen kondigen een samenwerking aan, waarbij de Postex-oplossing in het erp-systeem van Cegeka-DSA wordt geïntegreerd. Postex faciliteert de vastgoedorganisaties bij het print- en verzendproces en draagt zorg voor de documentstromen rondom prolongatiefacturen, aanmaningen, service- en verbruikskosten en de jaarlijkse huurverhoging.

‘Wij zochten een partij die een end-to-end-oplossing heeft voor digitalisering van de klantcommunicatie en correspondentie’, licht Hein Brockhoff, commercieel directeur van Cegeka-DSA, de samenwerking toe. ‘Postex is de juiste partij: ze hebben ervaring in de vastgoedmarkt, en dat met een SaaS-oplossing. Wij zijn enthousiast dat wij door deze integratie onze klanten verder kunnen ontzorgen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6013671). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.