Managed hosting door True

Sforza neemt Microsoft Dynamics-partner XBI over

 

Ict-detacheerder en adviesbureau Sforza heeft Microsoft Dynamics NAV-partner XBI overgenomen. Beide bedrijven komen uit Maastricht. XBI is ruim tien jaar actief in de Dynamics NAV-markt en richt zich met name op handelsbedrijven. De overname van XBI zorgt voor een significante uitbreiding op het gebied van Microsoft-activiteiten binnen Sforza.

De overname is 31 maart officieel bekrachtigd. Sforza verwacht synergievoordelen te behalen middels deze acquisitie. Binnen Sforza houden naast XBI, de dochterondernemingen Dynamics4Business en Process4People zich bezig met Dynamics NAV, Office 365 en Sharepoint.

Zowel de naam XBI als de klantcontracten en de personeelsleden blijven voortbestaan als zelfstandige entiteit binnen Sforza. Dynamics4Business en XBI hebben beide een branchefocus op handelsbedrijven en servicebedrijven, waaronder medische groothandels.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6003329). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.