Managed hosting door True

Aareon Nederland neemt Kalshoven over

 

Deal handen schudden overname

Woningcorporatie- en vastgoedautomatiseerder Aareon Nederland heeft de Kalshoven Groep uit Amsterdam overgenomen. Dit is een leverancier van software voor commerciële vastgoedbeheerders. Onder de overname vallen ook de dochterondernemingen Kalshoven Automation, Kalshoven Services en Kalshoven Huurbeheer.

Kalshoven ontwikkelt al ruim vijfentwintig jaar ict-oplossingen voor Nederlandse vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers en VvE (Vereniging van Eigenaren)-managers. Het pakket REMS (Real Estate Management Software) is de belangrijkste softwaresysteem voor de vastgoedmarkt.

Eigenaar van de Kalshoven Groep was oprichter Bart Kalshoven met daarbij als adviseur/productmanager Bert Dolfing en hoofd customer services Emiel Bos als minderheidsaandeelhouders. Met de acquisitie versterkt Aareon haar positie in de markt van commercieel vastgoed. Het management van de organisatie blijft ongewijzigd.

Aareon Nederland uit Emmen maakt onderdeel uit van de Duitse Aareon Groep, de leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) en bijbehorende uitbesteding- en adviesdiensten. Aareon maakt zelf weer deel uit van de Duitse bank Aareal.

Volgens het bedrijf kan het met de overname van de Kalshoven Groep klanten in de commerciële vastgoedwereld extra producten en diensten bieden. 'Het levert niet alleen een rijker en vollediger aanbod op, maar ook oplossingen die volledig geïntegreerd zijn en elkaar versterken', aldus Aareon.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5995924). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.