Managed hosting door True

Acorel wint SAP Partner Award voor beste VAR cloud

 

Deal handen schudden overname

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP Partner Awards is Acorel uitgeroepen tot Beste Cloud Value Added Reseller van 2016. Hiermee spreekt SAP Nederland zijn waardering uit voor de wijze waarop Acorel al jaren bijdraagt aan het succes van klanten die werken met SAP-cloudoplossingen.

Tijdens een feestelijke uitreiking op donderdag 16 maart kende Raimond van het Reve - manager Business & Partner Ecosystem van SAP Nederland – awards toe in twaalf categorieën. Acorel won de prijs 'Beste Cloud Value Added Reseller' (var) van 2016.

Taco Schallenberg, directeur van Acorel uit Den Bosch, is trots op deze cloud-partnerprijs. 'We waren in 2012 een van de eerste SAP partners die met cloud startte. We zijn al meerdere malen officieel erkend voor onze cloudexpertise, maar om uitgeroepen te worden tot Beste Cloud Value Added Reseller van 2016 is heel bijzonder. In de afgelopen jaren is de markt namelijk veel groter geworden.'

Volgens Van het Reve heeft SAP Cloud in 2016 een grote groei doorgemaakt en is de te adresseren markt enorm. Zijn nieuwe baas, algemeen directeur Patrick van Deven van SAP Nederland, moedigde de aanwezige partners zelfs nadrukkelijk aan meer clouddiensten te gaan verkopen.

  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5984812). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.