Managed hosting door True

ERP-ontwikkelaar Vogsy zoekt partners

Cloud-oplossing beschikbaar op G Suite

 

Leo Koster, ceo van Vogsy

De Nederlandse startup Vogsy is volop bezig met het opzetten van een partnernetwerk in de Benelux. Daarnaast maakt het bedrijf bekend dat zijn cloud-oplossing vanaf vandaag beschikbaar is in de G Suite Marketplace. De erp-app maakt volgens oprichter Leo Koster van iedere serviceprovider een digitaal bedrijf.

De app helpt serviceproviders volgens Koster om hun quote-to-cash te organiseren naar een naadloos end-to-end-proces. Overdrachten tussen professionals, accountmanagers, projectmanagers en back-office-medewerkers zouden door de app soepel en transparant verlopen. André Hoekzema, hoofd van Google Cloud Benelux: ‘Met Vogsy profiteren serviceproviders van het Google-ecosysteem. Ons platform maakt het daarnaast mogelijk voor applicaties om zich snel te ontwikkelen.’

Partnernetwerk

Vogsy wordt gedistribueerd via implementatiepartners. Het bedrijf is momenteel bezig met het bouwen van een partnernetwerk. Als ‘introductiepartner’ heeft het bedrijf GeeFirm uit Amsterdam voor de Benelux geselecteerd.

Vogsy levert een erp-app in de cloud voor dienstverlenende organisaties. Het bedrijf, opgericht in 2015, is gevestigd in Amsterdam.

Google Next

Het nieuws komt vlak voor de start van het Google Next-event dat van 8 tot en met 10 maart plaatsvindt in San Francisco. Vogsy zal tijdens dit evenement aanwezig zijn om de erp-oplossing te presenteren. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5972345). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.