Managed hosting door True

Schouw Informatisering schrapt naam SBA

 

Weigeren

De juridische fusie van Microsoft Dynamics ERP-partners Schouw Informatisering en SBA Business Solutions is afgelopen 1 juli officieel afgerond. Schouw nam in oktober 2012 Dynamics AX-partner SBA over maar kiest er nu voor om alleen nog de naam Schouw Informatisering te gebruiken. Het bedrijf telt drie teams die binnen de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics ERP-oplossingen leveren.

Met de overname in 2012 groeide het AX-team van Schouw naar 18 personen. Het team is sindsdien gegroeid tot 32 personen. In dezelfde periode groeide het totale personeelsbestand van Schouw van 65 naar 115 personen. Samen met de twee andere operationele teams bedient het bedrijf dagelijks zo’n 150 Nederlandse voedingsmiddelenbedrijven met enterprise resource planning (erp)-software van Microsoft (zowel Dynamics NAV als AX).

Door de groei is het erp-bedrijf uit zijn jasje gegroeid. Dit heeft geresulteerd in de bouw van een nieuw pand aan de Bredaseweg in Etten-Leur. Eind 2016 zal dit in gebruik worden genomen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5817883). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.