Managed hosting door True

Unit4 opent kantoor in Finland

 

Verhuizing

De Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier Unit4, met het hoofdkantoor in Sliedrecht, opent een hoofdkantoor in het Finse Vantaa. Matti Pulla gaat de Finse organisatie leiden. Unit 4 is naar eigen zeggen één van de weinige bedrijven met een sales- en supportafdeling in de Scandinavische landen.

'Unit4 Business World, dat voorheen bekend stond als Agresso, vond zijn oorsprong in Finland. Onze oplossingen Corporate Consolidation, Property Management en Travel Expensens worden daarnaast al door ongeveer tweeduizend dienstverlenende organisaties in Scandinavië gebruikt, zowel in de private als publieke sector', vertelt Martien Merks, managing director Benelux bij Unit4.'Onze uitbreiding naar Finland is het resultaat van dit succes en zal ons een nog groter marktaandeel geven in de regio, omdat we nu klanten in de vier Scandinavische landen kunnen bedienen.'

Tot de Scandinavische klanten behoren tot nu toe onder meer Santander, gemeente Oslo, gemeente Stockholm, Brivada, Bonnier, gemeente Göteborg, HSB GIT, universiteit van Tromsø, Deloitte en de Noorse Vereniging voor Blinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5749958). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.