Managed hosting door True

Autodesk en Siemens sluiten softwarepact

 

Autodesk en Siemens kondigen een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van hun cad/cam-software aan. Hiermee willen beide bedrijven fabrikanten helpen te besparen op kosten die ontstaan wanneer productontwikkelingsapplicaties niet goed op elkaar aansluiten. Ook worden potentiële data-integriteitsproblemen voorkomen.

Volgens Autodesk en Siemens staan fabrikanten vandaag de dag onder druk om hun producten sneller op de markt te brengen. Veel van deze producenten werken met verschillende cad/cam-software-oplossingen of met partners die net weer andere softwarepakketten gebruiken op het terrein van production lifecycle management (plm). Interoperabiliteit is vaak een probleem tussen deze verschillende ontwerp- en ontwikkelpakketten.

Siemens en Autodesk willen nu in het kader van de samenwerking hun toolkit-technologie in een open ontwikkelomgeving met elkaar delen om uiteindelijk de eindgebruikerssoftware beter op elkaar af te stemmen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5716775). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.