Managed hosting door True

Amsterdam verlengt Pagoni-contract Amis

 

I amsterdam

De gemeente Amsterdam verlengt het gebruik van het product Pagoni, onderdeel van Development Studio van Oracle-partner Amis. De gemeente gaat nog zeker drie jaar door met het gebruik van Pagoni, met een optie voor nog eens zes jaar. Amis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de doorontwikkeling van Pagoni.

Het onderdeel Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam kiest weer voor Pagoni, omdat dit product hen goede ondersteuning van hun kerntaken biedt. Grondexploitatie en budgetbewaking zitten in één systeem. Deze applicatie ondersteunt het hele proces van gebiedsontwikkeling.

‘Bij Amis Development Studio hebben wij, samen met de rest van de gebruikersgroep, inspraak in nieuwe functionaliteiten die worden toegevoegd aan Pagoni’, zegt Hans Mijnhout, projectmanager Informatievoorziening bij de gemeente Amsterdam. ‘Het product is volop in beweging, en dit maakt het voor ons zeer waardevol.’

Pagoni is een softwarepakket voor gemeenten dat inzicht geeft in de financiële status van de gebiedsontwikkeling. Bij een grond- en ontwikkelingsbedrijf als dat van Amsterdam waarin zoveel geld een rol speelt, is het belangrijk om een compleet en accuraat beeld te hebben van hoe dit geld wordt besteed. De overzichtsschermen, rapportages en functies in Pagoni geven een transparante weergave van de geldstromen.

Overleg met klant

‘In Amis Development Studio werken we volgens de Agile uitgangspunten met klanten samen om functionaliteit te realiseren’, zegt Ronald Toonen, manager van Amis Development Studio. ‘Dit kan zijn als maatwerk voor een klant, maar ook in de vorm van een standaard product als Pagoni. Voor Pagoni ontwikkelen we nieuwe versies in nauw overleg met de klant. De kennis van de markt die aanwezig is bij de klanten combineren we in de gebruikersgroep met (nieuwe) technische mogelijkheden. Door deze samenwerking heeft en houdt de klant een gebruiksvriendelijke product dat zich meebeweegt met de ontwikkelingen in de markt.’

Amis heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van producten in Oracle Application Development Framework en Oracle SQL- en PL/SQL-databases. Daarnaast ontwikkelt Amis binnen Development Studio ook producten met soa en JavaScript Frameworks, en maatwerk voor Oracle Fusion Apps of Oracle E-business Suite.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5702129). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.