Managed hosting door True

Infor scherpt eisen cloudpartners aan

 

Partners die klanten van Infor naar de Infor-cloud willen brengen, moeten hiervoor geaccrediteerd worden. Daarvoor heeft het Amerikaanse bedrijfssoftwarebedrijf een nieuw zogeheten Cloudsuite-programma in het leven geroepen. Bedrijven die dit programma succesvol doorlopen, ontvangen een formele validatie en een erkenning van Infor. Hiermee kunnen ze zich differentiëren van andere partners, aldus het bedrijf.

Kandidaten die voor een cloud-accreditatie in aanmerking willen komen, dienen over een bestaande alliance-overeenkomst voor het Infor Partner Network en een goede reputatie te beschikken. Partners die willen deelnemen aan het programma moeten een validatieproces doorlopen, dat bestaat uit vier stappen: nominatie, aanvraag, review en toekenning. Om het nominatieproces te starten, kunnen partners een aanmeldingsformulier bij een Infor Alliance-manager aanvragen. Hij geeft vervolgens een checklist met eisen en zet het proces in gang.

'Dit programma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat iedere klant kan profiteren van de snelheid en flexibiliteit van een modern cloud-platform en van de extra zekerheid van een opgeleide partner die helpt bij de transitie naar een Infor-cloud-oplossing,' aldus Lisa Pope, senior vice president bij Infor.

Het nieuwe programma is een aanvulling op het Infor Micro-Vertical specialisatieprogramma, dat in 2013 werd geïntroduceerd. Tot op heden voldoen zeven Infor-alliantiepartners aan alle certificeringseisen, te weten: Avaap, Advoco, Axsium Group, Ciber, NTT DATA, RPI Consultants en TEAMabsolute.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5682571). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.