Managed hosting door True

Rainbow Solutions kiest Quadira als add-on

 

Rainbow Solutions uit Geldermalsen heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met softwarebedrijf Quadira uit Veghel. Daarbij is afgesproken dat Rainbow Solutions de outputmanagementoplossing Advanced-Forms van Quadira aan zijn klanten gaat aanbieden, als add-on van zijn Navitrans-oplossing. Dit is een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde enterprise resource planning (erp)-software voor de logistieke sector.

Rainbow Solutions is sinds 1986 actief als ict-dienstverlener. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in bedrijfssoftware voor twee sectoren: de logistieke dienstverlening en de grafimedia.

Advanced-Forms is een oplossing voor de opmaak, verrijking, distributie en digitale archivering van documenten. De oplossing sluit aan op Microsoft Dynamics-software met een volledige integratie met NAV en AX.

Rainbow Solutions vult nu zijn Navitrans-oplossing aan met Advanced-Forms voor de versie NAV2016. Het bedrijf heeft al een eerste klant die de met documentsoftware verrijkte oplossing gaat gebruiken: Mooy Logistics

Hajo Kanters, directeur van Quadira: 'Klanten zoeken een oplossing waarmee zij zelf de uitgaande documenten kunnen opmaken en verrijken en vervolgens geautomatiseerd kunnen versturen. Vaak kan dit alleen gedaan worden door middel van maatwerk door specialisten van erp-partners. Wij merkten dat ook bij de Dynamics-partners, waaronder Rainbow Solutions, de behoefte ontstond om juist deze werkzaamheden tot een minimum te beperken, zodat ze zich vervolgens kunnen concentreren op de erp-implementatie werkzaamheden. De installatie bij Mooy Logistics gaan we dan ook gezamenlijk uitvoeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5670841). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.