Managed hosting door True

Cegeka wordt Dynamics Industry-partner

 

Cegeka treedt toe tot het EMEA Dynamics Industry Partner Program van Microsoft. Met dit kwaliteitslabel bevestigt Microsoft dat Cegeka over ruime kennis en expertise beschikt, maar ook de Europese slagkracht heeft inzake de integratie van Microsoft Dynamics ERP en CRM-software. Cegeka zal zich concentreren op productiebedrijven, voornamelijk in de lokale en Europese voedingssector.

In een eerste fase activeert Cegeka het nieuwe programma in vijf landen: België, Italië, Luxemburg, Nederland en Oostenrijk. 

Cegeka richt zich op de digitale transformatie van voedings- en productiebedrijven met diensten voor collaboration, e-commerce, online ondersteuning, cloud en business intelligence. Daar komt nu dus Microsoft Dynamics for Food bij. Cegeka beschikt over meer dan vijftien jaar ervaring in deze sector en en met het Microsoft-label wordt dit alleen nog meer meer potentieel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5665644). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.