Managed hosting door True

Plink wil groeien als planningsoftwareleverancier

 

Plink heeft een samenwerkingsovereenkomst met B&H Automatisering uit Beetsterzwaag gesloten voor het adviseren, leveren, en implementeren van Plink Planning Software. Daarbij gaat Plink koppelingen realiseren voor erp-software van King Business Software.

Plink ontwikkelt planningssoftware voor het inplannen van mensen, middelen, en projecten. Het kan worden gekoppeld aan software oplossingen van derde partijen. Plink gaat B&H (gelieerd aan Friehol Automatisering in Beetsterzwaag) ondersteunen met een commercieel en operationeel partner-eindgebruikers-programma. 

Plink is een onderdeel van softwareontwikkelaar Jool.nl uit Bodegraven. Sinds enkele jaren ontwikkelt Jool oplossingen voor planners maar volgens Paul Noordhuizen, managing partner van Jool, kan Plink nog bekender worden als oplossing in de markt voor planningssoftware. 'Met een partij als B&H zien we mogelijkheden om  dit te realiseren. B&H is actief met financiële en logistieke software voor het mkb, precies waarin wij met Plink succesvol willen zijn. Daarom is B&H een prima match en hebben we veel vertrouwen in deze samenwerking.'

Met Plink voorziet B&H zijn klanten van een op Saas gebaseerde planningtool die aansluit op bestaande erp- en crm-oplossingen, zodat dit leidt tot langdurige en complexe implementatietrajecten. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5657042). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.