Managed hosting door True

Inforum Europa 2015

Infor wil partnernetwerk in Benelux uitbreiden

 

Deal

Infor, leverancier van enterprise resource planning (erp)-software voor diverse verticale markten, wil in de komende zes maanden het aantal Benelux-partners die deel uitmaken van het Infor Partner Network (IPN) met 75 procent laten toenemen tot een vijftigtal partners. Nu werkt Infor met bijna dertig partners. Dit plan is onderdeel van de ambitie om het aantal Europese partners uit te breiden met 36 procent. Dit meldde het bedrijf op het afgelopen klantenevenement Inforum Europe in Parijs.

Volgens Infor plukt het bedrijf de vruchten van de investeringen in zijn IPN. In het laatste, gebroken boekjaar, dat op 30 april 2015 eindigde, verwelkomde het bedrijf wereldwijd 97 nieuwe kanaalpartners; de omzet via het kanaal steeg met 18 procent. Infor wil zijn IPN verder uitbreiden en is momenteel op zoek naar nieuwe partners die zich richten op software voor erp en crm (customer relationship management = klantrelatiebeheer), in de branches mode, voedselwarenindustrie en industriële machines.

Het IPN is een wereldwijd netwerk dat partners voorziet van tools en middelen voor de verkoop en ondersteuning van de software aan klanten via het kanaal. In het afgelopen boekjaar introduceerde Infor nog een nieuw trainingsprogramma dat partners opleidt om klanten te helpen Infor-applicaties in de cloud te implementeren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5640995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.