Managed hosting door True

Martien Merks nieuwe baas bij Unit4 Benelux

 

ERP

Martien Merks

Martien Merks (52) is benoemd tot algemeen directeur Benelux bij Unit4. Hij is sinds 1 oktober verantwoordelijk voor de gehele Benelux-organisatie van de bedrijfssoftwareleverancier. Merks is de opvolger van Bert van der Zwan, die na anderhalf jaar is vertrokken bij Unit4.

Merks heeft ruim twintig jaar ervaring in de Nederlandse en internationale it-markt. Hiervoor werkte hij als 'senior vp global sales marketing & services strategy' bij Siemens Industry Software. Zijn doelstelling is om het marktaandeel van Unit4 in de Benelux 'verder te laten groeien door te investeren in het succes van onze klanten'.

Merks is de opvolger van Bert van der Zwan. Die werd op 1 april 2014 benoemd tot opvolger van Jos Andeweg die na een loopbaan van 29 jaar bij Unit4 na de overname door investeerder Advent andere dingen wilde gaan doen. Van der Zwan heeft het echter niet lang uitgehouden als algemeen directeur Benelux bij Unit4, maar de reden voor zijn vertrek is niet gegeven door topman José Duarte.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5618827). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.