Managed hosting door True

GAC: eerste NAV 2016-implementatie bij Honeywell

 

Microsoft Dynamics NAV 2016 GAC

Kantoor van HCCP in Eindhoven

GAC Business Solutions uit Oirschot claimt de eerste Nederlandse implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2016 live te hebben gezet. Honeywell Customized Comfort Products (HCCP) uit Eindhoven is overgestapt van Microsoft Dynamics NAV 5.0 naar de nieuwste versie van deze enterprise resource planning (erp)- software voor het midden- en kleinbedrijf. Dit onderdeel van mutinational Honeywell, bekend als producent van controleapparatuur, houdt zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve systemen, producten en diensten voor woningen.

Projectleider van GAC Alex Bouwmeester: 'In eerste instantie zou het om een overstap naar Dynamics NAV 2013 R2 gaan. Omdat GAC participeert in het Technology Adoption Program van Microsoft konden wij meer bieden. Dat gaf Honeywell Customized Comfort Products de kans om als één van de eersten in Europa gebruik te maken van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV.'

Microsoft biedt dit technologie-adapatieprogramma (TAP) aan via selecte partners om klanten vroegtijdig te laten participeren in de ontwikkeling van nieuwe software. Eerder kon GAC dankzij deelname aan dit programma al zorgdragen voor de eerste Microsoft Dynamics NAV 2015 implementatie in Europa. Dat was voor Lenco, de Hi-Fi- en consumentenelektronicafabrikant uit Venlo.

Nieuwe versie

Honeywell Customized Comfort Products is volgens GAC het tweede bedrijf in de wereld dat met Microsoft Dynamics NAV 2016 werkt. Voor ondersteuning van de bedrijfsprocessen was het Honeywell-onderdeel op zoek naar een nieuwere versie met betere prestaties en uitgebreidere mogelijkheden op het web. Daarbij werd in eerste instantie gekeken naar Microsoft Dynamics NAV 2013R2. Extra mogelijkheden in Microsoft Dynamics NAV 2016 en de kans om met één investering voor langere termijn bij te zijn, maakte deelname aan het TAP-programma voor Honeywell Customized Comfort Products aantrekkelijk, aldus GAC.

Microsoft Dynamics NAV 2016 biedt meerdere voordelen ten opzichte van eerdere versies. De software is ontwikkeld vanuit het ‘mobile first, cloud first’ principe dat door Microsoft-topman Satya Nadella is aangekondigd. Dynamics NAV 2016 moet klanten en partners makkelijker toegang bieden tot gegevens; ook zijn er ruimere mogelijkheden om op verschillende locaties te werken, om de invoering van het nieuwe werken (hnw) beter te ondersteunen.

Naast Microsoft Dynamics NAV 2016 heeft Honeywell Customized Comfort Products de Tijdschrijven-applicatie van GAC in gebruik genomen. Hiermee kunnen medewerkers vanaf de smartphone of tablet hun uren registeren. Alle gegevens worden automatisch met de centrale opslag in NAV gesynchroniseerd zodat facturen op basis van uren sneller op te maken zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5608169). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.