Managed hosting door True

Investeerder neemt SAP-specialist Mybrand over

 

Handen schudden

De Hoge Dennen Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in Mybrand. De overige aandelen van de SAP-dienstverlener uit Geertruidenberg komen in handen van het zeskoppig management. Algemeen directeur Bart Oomen draagt het stokje over aan Seger Theuns, die sinds 2009 in diverse directierollen werkzaam is bij Mybrand. Oomen blijft wel aan Mybrand verbonden als lid van de raad van advies. Met het extra kapitaal wil de SAP-specialist verder groeiplannen financieren.

Mybrand is in tien jaar gegroeid van start-up naar een in Nederland toonaangevende SAP-dienstverlener met zo'n 150 klanten en ruim tweehonderd medewerkers. Naar verwachting zal Mybrand in 2015 een omzet van dertig miljoen euro behalen. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Geertruidenberg vestigingen in Apeldoorn en Amstelveen.

De Hoge Dennen Capital is de zelfstandig opererende private equity investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke. De familie De Rijcke is meerdere generaties eigenaar geweest van Groenwoudt Supermarkten en Kruidvat Drogisterijen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5595201). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.