Managed hosting door True

HSO helpt Chrysal met Microsoft Dynamics AX

 

Chrysal, producent van verzorgingsproducten voor bloemen en planten, heeft de eerste fase van de overgang naar Microsoft Dynamics AX afgerond. De implementatie is verzorgd door Dynamics-specialist HSO uit Veenendaal. Chrysal gebruikt voor de hosting en het technisch beheer de cloudomgeving van SPS, partner van HSO. De producent uit Naarden had verschillende standalone oplossingen draaien, waaronder van SAP en Dynamics Navison, maar heeft nu voor één centraal enterprise resource planning (erp)-systeem gekozen.

De livegang van AX in Nederland en bij drie andere Europese vestigingen is de start van de nieuwe gecentraliseerde ict-aanpak om efficiëntie te vergroten en onderlinge samenwerking tussen vestigingen te verbeteren. De overige zes internationale vestigingen volgen binnen twee jaar. Het hoofdkantoor van Chrysal is gevestigd in Naarden en de organisatie heeft wereldwijd kantoren, agentschappen en technische consultants.

Uniform

De tien wereldwijde vestigingen van de producent van bloemenvoeding maakten tot voor kort allemaal gebruik van verschillende standalone systemen. Met de overgang naar Microsoft Dynamics AX en de geïntegreerde 'warehouse management system' (wms)-oplossing van Dynamics Software wil Chrysal een uniforme manier van werken invoeren en daar de voordelen van benutten. Zo kunnen voorraden in de gehele voorraadketen van verzorgingsproducten beter afgestemd worden op de verschillende internationale markten en komt er meer inzicht in de bedrijfsprocessen, is de verwachting.

Oliver Schaapherder, ict-manager bij Chrysal, licht toe: 'Naast Europa zijn we gevestigd in landen waar bloemen gekweekt en/of afgezet worden, zoals Kenia, Colombia, de Verenigde Staten en Japan. De nieuwe opzet zorgt ervoor dat alle vestigingen op een uniforme manier gaan werken, waarbij de ontwikkelde template, gebruikt bij de implementatie van het Nederlandse hoofdkantoor, als basis dient.' 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5592427). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.