Managed hosting door True

Schouw Informatisering levert J.S. Polak nieuwe NAV

 

J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij, opgericht in 1854, stapt over op de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met de add-on SI Foodware van Schouw Informatisering. Het softwarebedrijf uit Etten-Leur is ook verantwoordelijk voor de overgang van de huidige versie NAV 4 naar NAV 2015. De livegang bij de verwerker van specerijen tot melanges en extracten die smaak geven aan koek, banket, thee en ijs, staat gepland voor 1 januari 2016.

Volgens Jac Sars, algemeen directeur van J.S. Polak, begint het huidige NAV-pakket verouderd te raken. De oplossing is een aantal jaren geleden ingevoerd en op maat gemaakt door Qurius (tegenwoordig Prodware). De specerijenmaalderij zocht naar nieuwe bedrijfssoftware, met zo min mogelijk maatwerk. 'Wij zijn op zoek gegaan naar een partner met verstand van processen in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom hebben we gekozen voor Schouw Informatisering. Die levert de nieuwe NAV 2015-software in combinatie met SI Foodware, de eigen standaard software die specifiek bedoeld is voor de voedingsmiddelenindustrie.

Volgens een woordvoerder van Schouw Informatisering is de partnerlicentie inmiddels omgezet en richt Schouw een aparte server en database in voor de nieuwe bedrijfssoftware. De oude NAV-oplossing wordt in de loop van het jaar uitgefaseerd. Hij stelt dat steeds meer midden- en kleinbedrijven uit de sector kijken naar een NAV 2015-overstap. 'Er zit weer beweging in de markt. Wij hebben een goed gevulde pijplijn. De economische crisis binnen het mkb lijkt voorbij.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5430308). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.