Managed hosting door True

Perfect for People wordt SOA People Nederland

 

SAP HANA SAPPHIRE MADRID

SAP-partner Perfect for People gaat verder onder de bedrijfsnaam SOA People Nederland. De SAP-dienstverlener die in 2012 werd ingelijfd door SOA People Groep zette na die overname de Nederlandse activiteiten voort onder de oude naam. De bedrijfsleiding heeft nu besloten om onder één naam naar buiten te treden.

Onder de vleugels van SOA People Group maakt het inmiddels deel uit van een Europees team dat bestaat uit zeshonderd SAP-specialisten. Perfect for People lijfde recent de failliete SAP-partner Intenzz in. Daarmee versterkte de groep zijn positie op het gebied van de SAP's bedrijfssuite S/4 Hana, business intelligence (BW/BO) en mobility.

Volgens Ferdinand Clevers, general manager van SOA People Nederland is de synergie tussen SOA People en Perfect for People groot. 'Sinds de overname is ons portfolio verbreed, zijn we ruim 30 procent gegroeid en hebben we samen vele successen met onze klanten behaald.'

Geen nieuwtje meer

Volgens Clevers is de groepsnaam zowel intern als voor de relaties inmiddels geen nieuwtje meer en is het een logische stap om ook de groepsnaam door te voeren.

De SOA People Groep is actief in de Benelux en Frankrijk en telt ongeveer zeshonderd medewerkers. Perfect for People startte in 1998 als dienstverlener voor de implementatie, optimalisatie en het beheer van SAP-systemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5412721). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.