Managed hosting door True

Total Produce selecteert Infor M3 voor groei

 

Total Produce Nordic, producent en distributeur van verse voedselproducten, heeft na een selectietraject gekozen voor de erp-software Infor M3. De voedselproducent, die ook in Nederland actief is, wil zijn geplande groei in Europa ondersteunen met een enterprise resource planning (erp)-pakket dat inzicht geeft in de activiteiten buiten de landsgrenzen, de administratieve processen vergemakkelijkt en de managementinformatie verbetert.

Total Produce Nordic, specialist in overzees fruit, maakt deel uit van de internationaal opererende Total Produce Group uit Ierland. In Nederland behoren naast Totale Produce BV ook Haluco, Nedalpac, Anaco Greeve en Frankort & Koning tot het concern.

Na een evaluatie van de beschikbare erp-oplossingen in de markt werd Infor M3 gekozen vanwege de lagere tco (total cost of ownership), de schaalbaarheid en de functionaliteiten die specifiek zijn afgestemd op de voedingsmiddelenindustrie, zoals het kunnen rekenen met de flinterdunne marges binnen de markt van verse levensmiddelen.

De Amerikaanse leverancier van bedrijfssoftware Infor nam in 2011 concurrent Lawson over. Die voerde onder andere het pakket Lawson M3, een erp-oplossing voor diverse branches, waaronder de voedselindustrie, de logistiek en de mode.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5252825). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.