Managed hosting door True

Nocore stoot hosting EMIS af aan Pantheon

 

Pantheon Automatisering heeft de hosting van het pakket Emis overgenomen van Nocore uit Uden. De automatiseerder uit Heerenveen heeft sinds begin dit jaar deze software voor de salaris- en personeelsadministratie onder zijn hoede. Eerder was het IBM-pakket in eigendom van Unit4 en leverde Nocore ondersteunende diensten. Pantheon brengt de hosting nu over naar een nieuw IBM Power8-platform binnen een gespecialiseerd datacenter met een uptime van 99,98 procent.

Pantheon bereikte vorig jaar augustus een akkoord met Unit4 over de overname van Emis, een softwarepakket voor salaris- en personeelsadministratie. Emis staat voor Employee management information system en draait op het IBM i-platform.

Pantheon biedt Emis-gebruikers de mogelijkheid om met de software in de cloud te werken. Pantheon heeft een langdurige samenwerking met IBM. De IBM i-omgeving is technologisch uitermate geschikt voor het opzetten van een cloudomgeving, omdat de beveiliging, de voorzieningen en de beschikbaarheid samengaan met de stabiliteit en de centrale architectuur van de IBM i-omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5231586). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.