Managed hosting door True

Afas en Quintiq 'best managed company 2014'

 

De softwarebedrijven Afas en Quintiq zijn door ING en Deloitte benoemd tot 'best managed company 2014'. De bank en het adviesbureau stellen jaarlijks een overzicht samen van de best bestuurde bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. De benoeming is voor het achtste achtereenvolgende jaar in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business and society uitgereikt.

Volgens de jury zijn er in 2014 rond de 75 bedrijven die zich op een innovatieve wijze aanpassen aan de snel veranderende wereld. Daaronder zijn dus de softwarebedrijven Afas en Quintiq. 'De bedrijven laten zien goede ondernemerskwaliteiten te bezitten door lef, visie en doorzettingsvermogen te tonen.' Dit werd breed gedeeld en vastgesteld door de juryleden. Opvallend dit jaar is dat ondernemingen in traditionele en ogenschijnlijk moeilijke markten toch goed blijven presteren en continu bezig zijn met de groei en de toekomst van hun organisatie', schrijft de jury in een toelichting.

Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen de bank en het adviesbureau de strategie, mate van innovatie, de bedrijfsvoering en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5205473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.