Managed hosting door True

Parentix ontwikkelt nieuw SaaS-platform Exact

 

Bedrijfssoftwareleverancier Exact besteedt het ontwerp en de bouw van een software as a service (SaaS)-platform uit aan Parentix. Het nieuwe hostingplatform gaat de basis vormen voor het nieuwe SaaS-aanbod van Exact. Het softwarebedrijf uit Delft breidt uit naar een pay per use-prijsmodel.

Het platform wordt gebouwd op de bestaande Cisco UCS-infrastructuur van Parentix. Parentix, dat al jarenlang een partner van Exact is, heeft naar eigen zeggen grote ervaring met en diepgaande kennis van het gehele productportfolio van Exact.

Volgens Exact ligt de lat hoog en zal het platform het grootste deel van de producten van Exact Business Solutions ondersteunen. Exact Globe, Exact Synergy, Reporting Services, Exact Event Manager zullen geïntegreerd worden aangeboden.

Met het SaaS-model biedt de leverancier een nieuwe variant op koop en huurkoop licentiemodellen. De licentie is per maand is af te nemen inclusief hosting. Exact: 'Binnen de huidige leveringsmodellen krijgen klanten meer keuzevrijheid en flexibiliteit. Niet alleen de softwarelicentie, maar ook de benodigde techniek, wordt per maand afgenomen en betaald. Hierdoor hebben klanten geen zorgen meer over het technisch beheer van de omgeving.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5198139). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.