Managed hosting door True

Exact Live 2014

Exact biedt MKB flexibele leveringsmodellen

 

Softwarebedrijf Exact introduceert vandaag voor zijn portfolio voor het hogere mkb, nieuwe flexibele leveringsmodellen. Door uitbreiding van het huidige aanbod met nieuwe SaaS-mogelijkheden wordt het voor klanten nu ook mogelijk de software flexibel te schalen. Gelijktijdig zijn er zowel pakketten voor hrm, crm en finance als marktspecifieke erp-pakketten ontwikkeld. Het nieuwe leveringsmodel wordt wereldwijd ingezet. Voor de dienstverlening heeft Exact een overeenkomst met hostingspecialist Parentix gesloten.

Exact biedt nu variatie in de wijze van levering aan. De softwarepakketten kunnen traditioneel worden gekocht (met een onderhoudscontract) en geïnstalleerd op locatie, maar nu ook als een volledige service (SaaS) worden afgenomen. Het SaaS-aanbod wordt ondersteund door een maandabonnement dat bestaat uit een basislicentie en een prijs voor een light, medium of heavy user. Kosten kunnen flexibeler worden gemaakt, omdat per gebruiker betaald wordt en onderhoud van software op locatie niet meer nodig is.

Exact biedt in het nieuwe model de software suites voor productie, groothandel en zakelijke dienstverlening aan. Daarnaast zijn er specifieke suites voor internationale bedrijven, de overheid en zorg. De onderliggende technologie voor deze en de procesgerelateerde pakketten is gebaseerd op de oplossingen Exact Globe, Exact Financials en Exact Synergy.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5193369). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.