Managed hosting door True

Vanderlande koopt magazijnautomatiseerder Smatec

 

Vanderlande, leverancier van bagagesystemen en systemen voor magazijnautomatisering en sortering van post- en pakketdiensten, heeft het Duitse Smatec overgenomen. De belangrijkste focus van dit in Bielefeld gevestigde bedrijf ligt op het ontwikkelen van innovatieve magazijnautomatiseringssystemen, zoals de pocket sorter. De overname van Smatec past in het plan van Vanderlande om zijn positie in deze sector uit te breiden, met name rond systemen voor de modebranche.

De geavanceerde modulaire Bombay-sorter zal als eerste product van Smatec worden toegevoegd aan Vanderlande's portfolio voor de magazijnautomatiseringsmarkt. Deze sorteermachine is ontwikkeld om als Bombay (voor losse voorwerpen) of als tilt-tray sorter (voor bijvoorbeeld schoenendozen) te worden gebruikt.   

Na de geplande introductie van deze machine zullen de r&d-activiteiten van de onderneming zich richten op het stapsgewijs ontwikkelen van producten voor de modebranche, om te komen tot een breder assortiment aan sorteeroplossingen voor hangende producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5183014). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.