Managed hosting door True

V&D zet Slim4-software bovenop SAP

 

V&D

Warenhuis V&D gaat het totale assortiment aansturen met Slim4-software van Slimstock. De software wordt geleverd als add-on op het SAP-systeem dat momenteel in gebruik is bij de retailer. Voorraadoptimalisatie helpt V&D het gevarieerde aanbod aan producten en merken zo efficiënt mogelijk aan te bieden. Met de software kan de retailer de totale logistieke keten van leveranciers, distributiecentrum, winkels en de webshop beheren.

De software ondersteunt de omnichannel retailprocessen volledig. Het juiste product wordt op het juiste moment op de juiste plek op voorraad gelegd; daar waar de klant het wil hebben. Een uitgebalanceerde voorraad leidt tot minder werkkapitaal en een betere service voor de klant. Daarnaast leidt een betere eindvoorraad voor fashion aan het einde van een seizoen tot minder afprijzingen en dus tot een betere margemix.

Slimstock levert al meer dan twintig jaar voorraadbeheersoftware aan retailers. ‘We zochten een intelligent softwaresysteem dat aansluit op onze huidige werkprocessen’, zegt Jessica Zijlstra, program manager buying en planning bij V&D. ‘Op dit moment is het proces binnen SAP namelijk erg arbeidsintensief. Met Slim4 zal er meer aandacht zijn voor het werkelijke plannen van de voorraad en voor supply chain-optimalisatie. Momenteel brengen de specialisten van Slimstock de voorraadprocessen in kaart. Met Slim4 gaan we onze processen standaardiseren en wordt de voorraad efficiënter.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5180713). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.