Managed hosting door True

ICT & Logistiek maakt eerste sprekers bekend

 

ICT & Logistiek 2013

ICT & Logistiek 2013

Vakbeurs ICT & Logistiek heeft zijn eerste sprekers bekend gemaakt. Onder andere Walther Ploos van Amstel geeft een presentatie over de trends binnen de supply chain. Hij is hoogleraar aan de Hogeschool van Amsterdam en verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast adviseert hij organisaties over supply chain management en internationale distributie. ICT & Logistiek vindt plaats op 29 en 30 oktober 2014 in Jaarbeurs Utrecht.

Naast Ploos van Amstel heeft ICT & Logistiek meerdere andere sprekers gestrikt. Zij zijn van organisaties als Nyenrode Business Universiteit, GS1, TLN, EVO en vLm en vertellen over de laatste ontwikkelingen binnen de moderne logistiek. Zo vertelt Jack van der Veen van Nyenrode over het nieuwe denkkader van de logistiek en geeft Kyra Blankenstein van GS1 een presentatie over het uitwisselen van betrouwbare artikeldata.

Centraal op ICT & Logistiek staan de thema’s warehouse management systemen, transport management systemen, informatie-uitwisseling, dataveiligheid, planningsystemen, dienstverlening, distributie, papierloos transport en ontwikkelingen binnen de supply chain. Onder andere de bedrijven Honeywell, Kewill, KPMG, Manhattan Associates, TomTom staan op de beurs.

Gratis aanmelden

Vanaf vandaag, maandag 1 september 2014, kunnen geïnteresseerden zich gratis aanmelden voor ICT & Logistiek. Op de site is meer informatie te vinden over de beurstijden, sprekers, aanwezige exposanten en andere praktische informatie. De voorbereidingen op en het laatste nieuws over de beurs zijn via Twitter te volgen (@ICTenLogistiek en #ICTLogistiek).

IT Pro-beurzen

Naast ICT & Logistiek is Jaarbeurs ook gestart met de inschrijvingen voor zijn drie IT Pro-beurzen. Geïnteresseerden kunnen zich nu via de desbetreffende websites gratis aanmelden voor Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5157332). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.