Managed hosting door True

Corporatie Portaal taxeert met Reasult-software

 

Woningcorporatie Portaal heeft na een selectietraject gekozen voor de taxatiemanagementsoftware van Reasult uit Ede. De corporatie wil de software inzetten om op een actievere manier sturing te geven aan financiële processen, zoals het taxeren en waarderen van vastgoed. In de corporatiewereld is de laatste jaren nadruk komen te liggen op een actieve financiële verantwoording. Voor een goede ondersteuning daarvan zoeken corporaties naar nieuwe software.

Volgens softwarebedrijf Reasult werken, na het binnenhalen van Portaal als klant, nu vijf van de tien grootste corporaties met zijn pakket. Portaal liet zich in het selectieproces informeren door de woningcorporaties Ymere, de Alliantie en Wonen Limburg, die al werken met de Reasult-software. Naast de basisapplicatie met analysemogelijkheden gaat Portaal werken met de Rendementsmodule en de net opgeleverde module Marktwaarde Investering.

De implementatie is inmiddels gestart. Eind 2014 wil Portaal de eerste zelfstandige taxatieronde met de software van Reasult kunnen uitvoeren.

Portaal is een van de grotere corporaties en zorgt voor de huisvesting van ruim 56.000 huishoudens in Amersfoort, Soest, Leiden, Arnhem, Rheden, Nijmegen, Utrecht, Nieuwegein, Bunnik en Stichtse Vecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5151600). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.